Tuesday, January 11, 2011

Menang Contest

Alhamdulillah, sungguh tidak menyangka dapat menang dan terpilih dalam contest Baby With Bottle Giveaway..
Sebenarnya keputusannya dah lama dapat tahu, cuma saya je tidak perasan dan mungkin terlepas pandang..
Nasib baik la Cute Mum baik hati meninggalkan pesanan kat shout box.
Kalau tak, terkubur dengan begitu je hadiah yang bakal dapat.. Ecece

Sebenarnya, sungguhsungguh tidak sangka dapat menang nie..
Masuk contest baru nie sekadar sukasuka je, xthu plak nak dapat..
Eh mesti la, klu dah tahu dpat, konpem xpyah masuk..
Rezeki tahun 2011 kot..Alhamdulillah..
Saya ingatkan menang tempat ke 5, 6, or 7..
Tuptup tengok nama atas sekali tuee..
Tempat pertama beb..Syukurr..

..link saya atas sekali tue..


..nie ha gambar budak bertuah...

Terima kasih kepada cute mum kerana memilih saya..:)

3 comments:

Cute MuM said...

dah dapat detailnyer.
harinie dah diposkan hadiahnya..

annur_islam said...

Terima kasih banyak2 cute mum..:)

Cik Aish said...

jom join contest ni!
Contest Adik Saya Comel Macam Mia Sara!
http://getmedean.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-cik-aish.html