Thursday, January 6, 2011

Mama Cyda 1st GiveAway




Giveaway ini telah diajurkan oleh Mama Cyda
Sape nak join klik sini yer

Syarat2 nya seperti berikut :
  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. 
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.

Dengan itu saya tag :

Asmaa 
Wanie
Atiey

2 comments:

Cyda Acme said...

thanx sudi join
gud luck dear

annur_islam said...

Thanks.... :)