Thursday, September 16, 2010

Dating Bersama

...Salamullah...

Barubaru nie, sempat dating ngan bestfrend saya..wink*wink*
Dah lama sangat tak keluar sekali..
Terubat rindu kat saen2 lama...
Tapi kitorang keluar kekurangan ahli...hukhuk
Tapi takpela, janji enj0y..hehe

Tempat biasa kami date KB Mall la, mane lagi..
G sana tumpang spupu wanie, thanks yer jimat dah duit tambang bas..hehe
Jumpa najwa sana sbb ktorang tak g sekali..
Al-maklum la, rumah dah berjauhan terpaksa la pegi berasingan..

Wahh, best sangat ari tue..Ramai betol orang..
Macam nak runtuh KBMall..huhu
Kebetulan plak ari tue juniorjunior SMKAM buat reunion..
Jumpa ngan bdakbdak matrik, n terkejut jumpa jgak budak PLKN.
Bdak PLKN tu Chuah, die Chinese..
Selalu la cakapcakap ngan die mase kat sana..

Dengan bdakbdak 1 batch pun ad..
Pe'e ngan orang rumah nya, jumpa Pije, Adeeb, Syahiran...
Tak sangka plak ramai betol yang keluar..
Semua pakat beraya kat KB Mall...

...bestfrend ku..wanie & najwa...


Penatpenat jalan, kami singgah makan kat Noodle Station..
Perut lapar sbb kuat sangat bjalan, tapi tak beli ape pun..
Makan dah lewat, kul 3 lebih baru cari makanan..
Biar sebelum turun makan nasi dah pun..ngeh3

...sebelum makan, ambik duit dulu..

...K.A.M.I...

 Saya order Nasi Goreng Ayam BBq..
Ingatkan ad ayam set0ngkol, ruparupanya ayam y dah kerat2 dalam nasi tue..
Hampeh bet0l..dah la ciput je...
(kuat makan, biase la..hahaha)

Wanie Order, mee tomyam..
Najwa plak nasi goreng t0myam...
Nak tahu berapa harga tiap2 satu????
huhhh..
Mahal bet0ll..tak padan dengan harga n kuantiti..


...Makanan K.A.M.I..

...nasi goreng yang saya order, rm7.90...
~~sedap lagi nasi yang saya goreng..ngeh3~~

...ambik ha, licin makan..lapar punya pasal...hehe

Thanks yer pada korang semua...
Nanti kita keluar lagi..
Misz both of u...^_^

2 comments:

ninieynoty said...

mish u to dear!
mne gmbr nie?
xdr pOwn
i pOwn nk ltak kt blog gk..
isyh..
tulum i send gmbr 2 bley?
ngee

najwa a.k.a hajar said...

JIEEEEEE....

love u both..;)