Wednesday, April 24, 2013

Hello My Stalkerr..

Awwww....Kenapa ramai sangat orang view blog uchtajah hari nie...
Tak ku sangka, post i petang tadi mendapat sambutan yang menggalakkan..

Alahaii...bukan akak dapat jongkong emas pom dikk, tak payah la nak beriya sangat nak stalk my blog.. Akak pom pelik, selama nie akak update status macam biasa n post macam biasa kat dua my fanpage FB, n  satu kat group Rakan Blogger Klik 1Malaysia..Tapi idok la dapat sambutan sangat..Tapi hari nie, semacam la pulakss...Ape pom, terima kasih bebanyak la yer, naikkan traffic blog akak nie..I Like..N jangan lupa klikklik my Nuffnang okehh...(sempat lagi ngepeng). Yela kan, kurengkureng dapat la jugaks i seringgit dua melalui blogging nie..hehe. Pengganggur macam i nie, memang sentiasa dahagakan duit..Opsss.

Ohh my stalker...I know who u are..Mybe ada sesetengah yang xtahu blog i nie, maybe ad yang dah tahu..Suka ke dapat tahu??... Yess, sekarang i dah terbuka n ingin menonjolkan diri melalui blog i yang gah ini...Ahaks..Lepas nie boley la kan stalk i buat ape, i dok mane, keje ape, dah kawen ke belom..

Opss sori yer, bukan iols nie perasan iols ramai peminat...Iols tujukan pada teetttt...xbley la cakap kat sini kam, kan kecoh plak groupgroup die buat modal perbualan pasal i...Hehe. Yela kan, kita nie bukan semua orang suka, ada yang tak puas hati, iri hati, dengki n macammacam la..Tapi xpela, asal kita nie tak gangu orang n tak menyibuk nyibuk hal orang sudahh..

Ape pom, thanks la my stalker kerana selalu ambik berat pasal i..Maaf la, iols tak nak la bandingbanding diri iols nie ngn uolss...Uolss kan orangorang koperat n VVIP, opkosh iolss kalahh..Uolss tetap no1, dulu, kini dan selamanya..Hikhik..Buat semua my stalker, Selamat Maju Jaya... I Love uols... (haha tetiba)

2 comments:

PakcikLie PCL said...

Assalamualaikum..

Aenn Athirah said...

hai. Dah update senarai peserta segmen. Jom terjah sambil bw =) Thanks..

http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-bloglist-mei-jun.html