Friday, July 8, 2011

Sudah 7 minggu

Sudah 7 minggu.. Ape tue???
Opss, sy bukan prenent okeh!!

++++++++++++

Latihan Industri

Hurmm..berbaki 5 minggu lagi..
Selama 7 minggu itulah saya tidak menghapdate blog ini..
Hurmm rase malas yang teramat sangat menghantui diri ini.
Ditambah dengan mood yang kadangkala naik trun melemahkan semangat untuk menulis..
Apekan daya, inilah dinamakan manusia.
Iman ada kalanya trun naik, apetah lagi perasaan ku yang haru biru sejak kebelakangan ini..
Bukan disebabkan kerja yang melambak lambak kat office..
Tapi, hal peribadi yang sedang menghantui..

Hurmm, sudah habis 1 jabatan saya berkhidmat..
Kini, beralih pula pada jabatan baru..
Saya harap sangat jabatan baru nie tidak memberi masalah kepada saya seperti jabatan dulu.
Insyaallah, walau ad sekelumit rintangan sekalipun saya cuba hadapi dengan tenang..
Be n think positive.
Insyaallah, segalanya ok.. :)

Sudah adat, bile kita beralih pada yang baru mesti akan terkenang kan yang lama..
Iya, saya suka pada jabatan saya yang lama..
Setiap hari boleh pegi jalanjalan..
Tidaklah terperap sangat dalam pejabat macam sekarang.
Dari kota bharu, tumpat, pasir mas, wakaf bharu, melor, ketereh, jelawat, pasir puteh, tanah merah, jeli, besut, sungai golok, sampai la ke Lojing n Cameron saya jelajahi..
Memang best berada di jabatan ini, bos yang sporting,  pekerja yang baikbaik.
Senang bergurau dan bercerita..



Terima kasih yang tidak terhingga kepada our big boss, En Hasril kerana tidak jemujemu memberi ceramah agama pada kami tidak kira dimana sahaja berada samada di kedai, dalam pejabat, dalam kereta dan sebagainya.. Iya, akidah itu sangat penting bagi semua mukmin. Thanks juga atas sporting, n lawaklawak dan sanggup memenuhi janji hingga ke Cameron.. Kepada Hj Noor, terima kasih kerana banyak memberi tunjuk ajar kepada kami, samada dalam urusan pejabat mahupun urusan perkahwinana..hehe. Kepada En Kadir terima kasih kerana banyak memberi nasihat kepada kami..Tidak lupa juga kepada Pak Cik Eei kerana menjadi driver kepada kami..Membawa kami pergi dan balik selama ini dengan selamat.
Thanks pada semua!!

My big bos dengan anaknya..

Bersama En. Kadir

Pakcik Eei yang membawa kami selama nie.. :)

Kereta yang banyak berjasa..

Kompleks Pertanian Cameron..

Sampel sayur yang hendak dianalisis.

Chopping and weighing..

Peace..!! :)


Otw ke Lojing n Cameron..


Opss, tidak lupa juga kepada semua pekerja CPT..
Diorang sangat sporting habes..melayan kami.
Jangan lupa hadir jamuan kami ahad nanti yer.. :)
Owhh, gmbar Hj Nor xde dalam entry nie.
Mase g sana Hj Nor tak ikut..

Hurmm..sampai sini saja dulu untuk hari ini..
Habis praktikal nanti saya buat entry untuk jbatan yang saya lalui sekarang plak..
Insyaallah, kalau diizinkan..


p/s :
- Mood masih tidak stabil..Apekan daya.. 
- Hati ini sepi 2 hari..humm
- Banyak mengeluh saje saya hari ini..
- Adakah diri ini masih diingati?? (tibatiba plak)


5 comments:

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Gen2Merah said...

wahhh, temph 7 minggu menag sebuah tempoh yang lama utk Latohan Industi.. pasti dah banyak pengalaman kan.. paling best banyak kenangan suka dan duka..

Followed sini ke 40 (",)

farhan687 said...

masak gapo?

annur_islam said...

bile plak masak nya..eishh