Tuesday, December 21, 2010

Template Baru Lagi

Siyes, saya tak berapa suka template baru saya..
Bukan sengaja nak tukar, tapi terpaksa tukar..
Sbb readers tak boleh nak komen kat entry saya..
Teman saya kata, ada ke orang nak komen??
Huhhh...

Sebenarnya saya tak puas lagi dengan template yang baru nie..
Dah sibuksibuk nak tukar template laen..
Bile dah tukar mestilah habis berterabur semua wigdetwidget tu..
Penat tau nak susun n bagi die sesuai n sedap mata memandang..
Tapi saya biarkan je, xlarat dah nak susunsusun..
Dah la nak cari template tue satu hal..
Semalaman saya tension n dok godekgodek benda alah nie je..
Sabar je la..

Nie pun belum pasti lagi template nie ok ke x.. 
Kalau tak ok, kene tukar lagi..Jenuh la macam nie..
Help mE! tlg la bgtahu sapesape yang tahu tue..
Tension bebb..
Ksian kat peminatpeminat  i nak komen tak boleh..hahaha

Korang perasan tak, template nie suram kan..
Orang nak baca pun takde mood..
Mane pergi warna pink ku yang dulu..Uwaa..
Takpe la, malas dah saya nak layan benda nie..
Seharian mengadap my lappy semua benda tak boleh buat..
Mengamuk umie saya die suh buat kerja rmah saya tak buat..
Hahaha.. ( jangan jadi anak macam saya ok )

Apepun layan je la, template yang tak berapa cun tak macam tuan die nie..
Hakhakhak

..rindu template pink saya..

..template baru. ade brung tu yang xleh blah tue..


3 comments:

AtiEy NIM said...

test3..hahaha..

Nuru Ashi A 아시노코 said...

laa.. tukar laa balek..

annur_islam said...

atiey : bereh doh tiey..haha

mek ma: gapo ma? xleh gune template baru nie, org xleh nak komen..huhu